USL cere demiterea Robertei Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că USL va depune la prima şedinţă de plen cererea de revocare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Depunem cererea de revocare a Robertei Anastase la prima şedinţă în plen. Cei de la PDL s-au speriat foarte tare şi au amânat toate şedinţele de plen până la Paşte, ei chiulesc şi îşi iau banii în timp ce noi am donat toţi banii ", a declarat Ponta.

Liderul PSD a precizat că USL o acuză pe Roberta Anastase de fraudarea votului de la Legea pensiilor şi a altor voturi.

"La prima şedinţă de plen la care cei de la PDL vor avea curaj să vină, punctul unu va fi cererea de revocare a Robertei Anastase", a mai declarat liderul PSD.

Victor Ponta a spus că s-a ajuns într-o situaţie în care nu se mai ţin şedinţe ale Camerei Deputaţilor decât pentru "a apăra o reprezentantă a lor care a fraudat un vot şi care a încălcat grav o regulă a Parlamentului".

"Dacă ar exlude-o pe doamna Anastase, nu pe domnul Preda, ar avea de câştigat în faţa oamenilor. PDL să găsească o persoană corectă şi capabilă să numere corect voturile şi să aplice corect regulamentul Camerei Deputaţilor", a adăugat Ponta.

Secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardăua anunţat, astăzi, că nu se va lucra în plen în această săptămână, deputaţii urmând să aibă activitate doar în comisii.El a spus că, în plus, comisiile privind revizuirea Constituţiei şi elaborarea legii electorale trebuie să lucreze în această perioadă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite