Soc la alegeri: USL ar castiga doar 15 judete, ca si PDL. Cum ar putea pierde USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie
Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie

Exista un scenariu in care Uniunea Social-Liberala (USL) ar pierde alegerile locale. Mai precis, ar castiga acelasi numar de primarii ca si PDL (fiecare cate 15 orase resedinta de judet), dar cu cele sase primarii care ar fi castigate de UNPR si UDMR, social-liberalii ar fi invinsi.

n plus, candidati considerati 100% castigatori, cum ar fi Radu Mazare sau Sorin Oprescu, ar pierde fara drept de apel. Cum este posibil asa ceva?

Lupta in avere

Econtext va propune o noua modalitate de a evalua candidatii la fotoliile de primar. Iar modalitatea consta in avere! Concret, va aratam ce candidati ar castiga posturile de primar daca s-ar lua in considerare averea lor.

Si am luat in calcul doar averea imobiliara, doar terenurile si casele. Practic, aratam cate case si cat teren au primii doi candidati (cei cu cele mai mari sanse) din fiecare judet.

Iar castigatorul dintre cei doi este cel mai instarit, cel care are cele mai multe case si cele mai intinse terenuri.

Pe scurt, va aratam cine sunt cei mai bogati candidati. Si cine ar castiga primariile daca s-ar lua dupa bogatie. Toate datele provin din declaratiile de avere ale candidatilor.

Citește aici analiza integrală: Soc la alegeri: USL ar castiga doar 15 judete, ca si PDL. Cum ar putea pierde USL, iar candidati ca Mazare sau Oprescu nu ar prinde un nou mandat de primar! Vezi cine ar castiga in fiecare judet

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite