Nicolăescu: USL se îndreaptă spre candidaturi comune la sectoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolăescu
Eugen Nicolăescu

Preşedintele PNL Bucureşti Eugen Nicolăescu a declarat, că în urma unei discuţii cu preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, poziţiile celor două partide s-au apropiat foarte mult în sensul unor candidaturi comune la nivelul sectoarelor, noteză Mediafax.

"Cred că poziţiile noastre s-au apropiat foarte mult în sensul de a ne îndepărta de o posibilă candidatură pe liste separate. Nu sunt lucrurile bătute în cuie, este o fază a negocierii, dar poziţiile exprimate de ambele partide ne dau această speranţă", a delcarat Nicolăescu.

Preşedintele PNL Bucureşti a evitat să precizeze dacă liberalii vor avea candidat la Sectorul 6, arătând că acest amănunt face parte din negocierea care încă nu a fost finalizată.

Nicolăescu a mai declarat că în cadrul discuţiilor de la nivelul Bucureştiului s-a stabilit şi cum se vor coordona partidele din USL pentru campania electorală.

"S-a stabilit coordonarea mesajelor, astfel încât să adunăm din mesajele liberale şi cele social-democraţilor, care vor fi mesajele comune pe Bucureşti şi care să se plieze pe mesajele primarului general", a spus liderul PNL Bucureşti.

"Pe liste comune peste tot, vom avea un staff comun, care va avea o relaţie de colaborare şi cu staff-ul de campanie al primarului Sorin Oprescu", a mai declarat Nicolăescu.

Liberalii îl sprijină pentru Primăria Sectorului 6 pe Rareş Mănescu, în timp ce social-democraţii şi conservatorii mizează pe Ştefan Florescu (PC).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite