Organizare marca Mazăre la lansarea programului USL pe Turism: covor roşu, hostess şi zeităţi marine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Radu Mazăre s-a întrecut pe sine cu pregătirea evenimentului de lansare a viziunii USL pentru Turism, desfăşurat la Mamaia. Mazăre, recunoscut pentru excentricităţile sale, a conceput un decor populat cu zeităţi marine, surferi şi turişti la plajă. „E ceva cu totul special", s-a arătat impresionat liderul PSD, Victor Ponta.

În cinstea liderilor veniţi de la centru a fost pus covorul roşu, iar două hostess în rochii negre au fost instruite să-i întâmpine cu graţie pe oaspeţi. Primirea cu adevărat originală a avut loc însă la intrarea în sală unde participanţii au fost salutaţi de ...două zeităţi marine, întruchipate de două june pline de sex-appeal. Pe scenă au fost „amplasaţi" animatori reprezentând un surfer, un ciclist, un vânător, o cântăreaţă de muzică populară sau o turistă la plajă, toţi în poziţii statice, iar "maestrul de ceremonii" Radu Mazăre, îmbrăcat într-un costum excentric în nuanţe maro şi verzi, şi-a făcut o intrare de efect pe refrenul melodiei „Ne place". "O intrare spectaculoasă ar fi însemnat să fiu înconjurat de cincisprezece fete", le-a spus cu modestie Mazăre invitaţilor săi. Edilul a fost lăudat pentru punerea în scenă atât de Victor Ponta, cât şi de Crin Antonescu.
Ca să fie în ton cu decorul, liderul PSD, Victor Ponta şi cel al PC, Daniel Constantin, au venit în ţinute casual: blugi şi cămaşă. În schimb, şeful liberalilor a optat pentru un costum gri închis cu cravată grena. „Crin, dă-şi jos cravata!", l-a îndemnat la un moment dat Ponta pe Antonescu, care, în ciuda căldurii, a preferat să-şi păstreze ţinuta protocolară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite