Cezar Preda: AMR-ul Guvernului Ponta arată 84 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, după depunerea actelor privind înregistrarea Alianţei România Dreaptă la Biroul Electoral Central, că, într-un limbaj militar, AMR-ul Guvernului Ponta este de 84 de zile.

Preda a spus că Biroul Electoral Central a înregistrat cererea celor trei partide pentru înregistrarea Alianţei, cu numărul 1, fiind prima alianţă care intră în competiţia din 9 decembrie.

"Ne vom bate cu USL, care a dovedit că nu vrea să fie europeană, că nu vrea să guverneze pentru români, că vrea numai scandal şi transferă ura împotriva preşedintelui României cu neputinţa pentru viaţa de zi cu zi a fiecărui român", a spus Preda.

El a ţinut să le transmită celor doi preşedinţi ai USL un mesaj: "Vreau să le transmit copreşedinților USL, ca doi foşti militari, cred că au făcut armata, deşi nu arată că au făcut armata, că AMR-ul acestui Guvern şi carierei lui politice arată astăzi 84. Domnule Ponta, au mai rămas 84 de zile!".

Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD) au semnat, astăzi, protocolul Alianţei partidelor de dreapta, la sediul central al PDL.

Totodată, cei trei lideri de partide şi-au exprimat convingerea că noua alianţă nu va avea probleme în a stabili candidaţii pe listele comune pentru alegerile parlamentare.

Conform protocolului, denumirea completă a alianţei electorale este "Alianţa România Dreaptă", cu denumirea prescurtată "ARD" şi are ca siglă conturul stilizat al unei inimi, în interiorul căreia sunt înscrise iniţialele "ARD", sub care se află denumirile prescurtate ale celor trei partide PDL-FC-PNŢCD.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, în 29 septembrie este prevăzută semnarea protocolului "in extenso" al Alianţei, ce va conţine nu numai împărţirea pe colegii, ci şi criteriile de integritate pentru cei care vor candida sub sigla acestei alianţe, ARD, sub sigla inimii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite