USL sesizează CCR privind boicotul la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu
Victor Ponta şi Crin Antonescu

Liderii USL intenţionează să sesizeze Curtea Constituţională cu privire la boicotul de la referendumul organizat duminică pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, informează RTV.

„Luăm în calcul ca USL să facă sesizare la Curtea Constituţională pentru necontituţionalitatea boicotului din partea PDL. Avem o situţie inedită în România, în Europa, din 1945 până acum. Un preşedinte al unui stat european care se duce la masa bogaţilor şi apără interesele României nu mai e reprezentantul românilor, el nu mai are legitimitatea morală. Suntem într-o situaţie puţin delicată. Preşedintele României a primit mai multe voturi împotriva reprezentării cetăţenilor români decât atunci când a câştigat mandatul", a declarat Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, luni dimineaţă.

"Deocamdată aşteptăm decizia Biroului Electoral Central, eu nu pot să fac supoziţii, apoi vedem opinia Curţii Constituţionale. Parlamentul va respecta Curtea Constituţională şi decizia ei şi va proceda în consecinţă", a mai spus Zgonea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite