USL cere CSM să se sesizeze în cazul interceptărilor convorbilor lui Rus şi Dobre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Mănescu
Ramona Mănescu

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, astăzi, că USL solicită CSM să se autosesizeze în cazul incerceptărilor convorbirilor lui Victor Paul Dobre şi Ioan Rus, deoarece au fost făcute ilegal.

Potrivit lui Mănescu, în perioada interceptărilor, Ioan Rus era ministru de Interne şi membru în CSAT şi, potrivit legii, trebuia informat despre faptul că îi sunt interceptate convorbirile.

În acelaşi timp, europarlamentarul PNL a afirmat că parlamentarii USL nu vor accepta introducerea în dezbatere a solicitării Parchetului în cazul fostului ministru Victor Paul Dobre şi nici nu vor vota în favoarea începerii urmăririi penale a acestuia.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a solicitat Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu. Împreună cu secretarul de stat Ioan Căbulea, Dobre a înaintat CCR o adresă în care se precizează că MAI nu-şi asumă numărul de alegători înscrişi pe listele electorale utilizate la referendumul din 29 iulie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite