UNPR: Victor Ponta ne face un cadou otrăvit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neculai Onţanu, lider UNPR
Neculai Onţanu, lider UNPR

UNPR susține, într-un comunicat remis agențiilor de presă, că declarațiile făcute de Victor Ponta la adresa lui Neculai Onțanu și a altor membri progresiști, nu pot fi luate în serios și că sunt o „încercare de a face un cadou otrăvit" formațiunii.

„După luni întregi în care Victor Ponta i-a atacat într-un mod extrem de dur şi total incorect pe reprezentanţii UNPR, declaraţiile de astăzi nu pot fi luate în serios. Preşedintele PSD încearcă probabil să ofere UNPR un cadou otrăvit. Uniunea este însă un proiect politic matur şi nu va cădea în capcanele pe care unii vor să le întindă", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, UNPR a dat dovadă de consecvență, manifestându-se „cu maximă responsabilitate".

Citește aici acuzațiile lui Victor Ponta la adresa UNPR: Onțanu(UNPR) este dintre cei înlăturați de PSD

„UNPR va fi acelați partid al interesului național și al dialogului social, așa cum s-a impus pe scena politică românească. Atâta vreme cât am stat la greu la guvernare pentru România şi am asigurat stabilitate politică, nimic din tot ceea ce am făcut ca partid nu poate fi considerat compromiţător", relatează sursa citată.

Formațiunea progresistă a dat asigurără că va merge pe propriile picioare în aceste alegeri, onorându-și astfel obligația.

„Avem drumul nostrum de la care nu ne vom abate și, după 2012, suntem convinși că acest proiect este realizabil", se mai arată în comunicat.

UNPR a transmis o poziție oficială drept răspuns la acuzațiile liderului social-democrat, Victor Ponta, că Neculai Onțanu a fost înlăturat din PSD. Aceasta nu este prima acuzație adusă de membrii alianței USL la adresa uneperiștilor. Ponta a acuzat, în repetate rânduri, membrii UNPR de traseism politic.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite