UDMR vizează ministerele transporturilor şi dezvoltării regionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat dacă se simte vizat, la o eventuală remaniere, de schimbarea din funcţia ce o deţine în guvern, Marko Bela a declarat ieri, la Târgu Mureş, că funcţia sa cea mai importantă este

Întrebat dacă se simte vizat, la o eventuală remaniere, de schimbarea din funcţia ce o deţine în guvern, Marko Bela a declarat ieri, la Târgu Mureş, că funcţia sa cea mai importantă este cea de preşedinte UDMR, după care ar urma, în ordine aleatorie, cea de senator şi cea de viceprim-ministru. "În ambele ipostaze, de parlamentar şi de membru al guvernului, fac ceea ce îmi dictează responsabilitatea de preşedinte al UDMR. Aceasta este, pentru mine, ierarhia reală", a precizat Marko Bela.
Acesta a adăugat că, în perspectiva schimbărilor ce se preconizează în Executiv, odată cu desfiinţarea Ministerului Integrării, UDMR ar putea lua noul minister al dezvoltării regionale. Borbely Laszlo nu numai că nu ar trebui schimbat din funcţia de ministru delegat, ci ar fi imperativ să devină ministrul plin al transporturilor, a mai spus Marko Bela.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite