UDMR: Fără adoptarea Legii educaţiei nu mergem mai departe în coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sâmbătă, că preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UDMR sunt de acord că adoptarea Legii educaţiei este prioritară şi că fără aceasta nu se va putea merge mai departe în coaliţie.

Marko Bela a spus, la Târgu Mureş, că reprezentanţii UDMR au făcut analiza activităţii guvernamentale şi a activităţii coaliţiei, precum şi a priorităţilor privind perioada care urmează. „Preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UDMR sunt de acord cu mine şi cu colegii mei că în acest moment este o prioritate adoptarea Legii educaţiei şi că fără adoptarea acestei legi nu vom putea merge mai departe în coaliţie. Sperăm să reuşim acest lucru, după ce Curtea Constituţională are o decizie pozitivă şi face posibilă continuarea angajării Guvernului“, a spus Marko Bela, conform Mediafax.

Preşedintele UDMR a mai precizat că au fost analizate şi problemele bugetului, dar şi priorităţile în investiţii. „Vă dau un exemplu: problema continuării Autostrăzii Transilvaniei în pofida bugetului auster şi a situaţiei de criză economică. Eu însumi consider că trebuie să mergem mai departe cu investiţiile, fiindcă acest lucru stimulează o mişcare economică“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite