UDMR îşi stabileşte candidaţii la alegerile locale până în 8 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea că alegerile din 2012 vor fi cele mai grele din ultimii 20 de ani
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea că alegerile din 2012 vor fi cele mai grele din ultimii 20 de ani

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, că delegaţii la Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) au decis ca persoanele care vor reprezenta Uniunea în alegerile locale să fie desemnate până în 8 aprilie.

"Până în 8 aprilie vom desemna candidaţii, vom finaliza listele.Vom merge singuri în această campanie electorală, ca de fiecare dată, mesajele noastre vor fi simple, axate pe problemele comunităţii, pe problemele cu care se confruntă fiecare comunitate şi vom da răspunsuri la aceste probleme, soluţii", a declarat Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR a adăugat că rezultatele alegerilor locale vor fi principalul indicator pentru alegerile generale, din toamnă.

"Rezultatele alegerilor locale ne vor spune şi cam ce ne aşteaptă la toamnă, la alegerile parlamentare care trebuie organizate până la sfârşitul lunii noiembrie. Ştiu că am avut rezultate în această perioadă şi în acest context de criză economică şi sunt convins că nu trebuie să ne preocupăm de celelalte formaţiuni politice, ci să ne gândim la om, la cetăţean şi la comunitate. Şi dacă noi suntem sinceri, direcţi, vom avea un răspuns pozitiv din partea concetăţenilor noştri", s-a arătat încrezător Kelemen Hunor.

Acesta a apreciat că rezultatele alegerilor din 2008 vor fi greu de atins, existând, pe lângă UDMR, şi alţi competitori în lupta pentru voturile maghiarilor din Transilvania, Partidul Civic Maghiar şi Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite