Turcan le apără pe Udrea şi Macovei de “noroiul” din tabăra lui Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a acuzat, într-o postare pe blogul personal, "lipsa de fair-play" cu care echipa lui Vasile Blaga i-a tratat pe susţinătorii premierului în cursa pentru şefia partidului.

Mai mult, susţinătoarea lui Emil Boc pentru preşedinţia partidului a sărit să le apere pe colegele sale, Monica Macovei şi Elena Udrea, în "lupta cu noroi" şi "războiul personal", pornite de tabăra adversă.

"La unele declaraţii mai acide, dar nu lipsite de fond şi care punctau lucruri importante pentru partid, ale colegelor Monica Macovei sau Elena Udrea, susţinători ai contracandidatului lui Emil Boc s-au grăbit să răspundă aruncând cu noroi, cu atacuri la persoană şi cu atacuri la partid", a scris Turcan pe blog.

Deputatul PDL îi critică pe "unii dintre susţinători din echipa Blaga, pentru care regulile de fair-play se pare că au fost inventate doar pentru a fi încălcate".

"Depinde de grija tuturor colegilor din PDL dacă din această campanie internă rezultă o imagine consolidată pentru partid sau rămâne impresia de război personal şi de luptă cu noroi", a mai atras atenţia vicepreşedintele PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite