Turcan: "Ponta minte aşa cum respiră! USL nu vrea coabitarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Victor Ponta nu doreşte să coabiteze cu Traian Băsescu, ci mai degrabă "caută război", "bagă băţul prin gard şi întărâtă căţeii din partea cealaltă a gardului" asemeni unui copil, este de părere vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

Deputata a declarat luni, la RFI, că USL nu doreşte coabitarea cu preşedintele Traian Băsescu, subliniind că Ponta este cel care nu doreşte să colaboreze cu şeful statului. "Din nefericire, cei care nu vor coabitarea sunt cei din USL. Domnul Ponta nu-şi doreşte de nici un fel o colaborare cu preşedintele Traian Băsescu. Întrebarea fiecărui român este oare de ce nu vor să coabiteze şi să guverneze, să ofere măsuri economice şi să crească nivelul de trai? Răspunsul este unul singur: ei sunt uniţi doar de un mesaj de ură împotriva lui Traian Băsescu", a afirmat Turcan.

Democrat-liberala susţine că la cinci luni de la preluarea guvernării, Guvernul USL n-are nicio realizare economică, iar nivelul de trai a scăzut.

"Victor Ponta minte aşa cum respiră! Victor Ponta a minţit aliaţii noştri, Victor Ponta a decredibilizat România în ochii partenerilor europeni, cei care au oferit fonduri pentru dezvoltarea ţării noastre. Aşadar, cine-l mai crede pe Victor Ponta?", a mai declarat Turcan la RFI.

Vicepreşedintele PDL reiterează că Băsescu, prin toate apariţiile sale publice, a militat pentru binele ţării, "pentru soluţii de viitor şi pentru redresare", în timp ce Ponta "caută război" şi " bagă băţul prin gard şi întărâtă căţeii din partea cealaltă a gardului".

Acesta nu este primul atac al deputatei PDL la adresa Guvernului USL. În urmă cu câteva zile, Turcan susţinea că Guvernul Ponta vrea să suplinească lipsa banilor din buget cu noi taxe şi astfel loveşte în clasa de mijloc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite