Turcan: PDL va trece printr-o reformare profundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan spune că partidul său va trece "printr-o reformare profundă" dacă va fi în Opoziție după alegerile parlamentare, însă "riscul cel mare este la cetăţenii acestei ţări, care patru ani de zile se vor confrunta cu o dominaţie USL".

Întrebată ce riscă ARD dacă va fi în Opoziție după 9 decembrie (n.r. - data alegerilor parlamentare), Turcan a declarat: "Evident că partidul (n.r. - PDL) va trece printr-o reformare profundă, pentru că în general, reformele profunde ale partidelor se produc atunci când eşti în Opoziţie. De altfel, noi am făcut primul pas şi am avut nişte alegeri în care echipa de conducere a fost schimbată, însă riscul cel mare este la cetăţenii acestei ţări, care patru ani de zile se vor confrunta cu o dominaţie USL".

"Îmi doresc ca această campanie să fie despre prezent şi viitor, să vorbim despre ce se întâmplă în România de astăzi şi despre soluţiile pentru cetăţenii României", a declarat Turcan pentru RFI. "Dacă oamenii politici sunt activi în campania electorală, vorbesc despre programe de guvernare, despre oferte politice, nu despre atacuri, mizerii şi fumigene, câştigători vor fi alegătorii, pentru că ei în momentul votului îşi aleg destinul politic pentru patru ani de zile", a continuat deputatul PDL.

Turcan consideră că USL nu vine cu un program electoral concret, ci doar cu o ofertă pe care o etichetează drept "șmecherie politică". "Oferta noastră electorală este una temeinică, nu este una doar pentru campania electorală. Uitaţi-vă la Uniunea Social Liberală: tot ceea ce propun ei economic spun că vor include în buget sau vor prezenta ancorarea în cifre economice de la anul. De ce fac lucrul acesta, de ce trebuie să-şi bazeze promisiunile economice pe nişte cifre pe care le vor prezenta de anul viitor? Noi nu facem acest gen de şmecherie politică! Oferta noastră electorală este într-un cadru deja prezentat Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene. Este într-o prognoză de creştere şi de impact bugetar al veniturilor şi cheltuielilor, pentru câţiva ani de acum înainte, pentru şapte ani de acum înainte. Asta face diferenţa între o ofertă profesionistă, realistă, responsabilă faţă de cetăţeni şi o ofertă doar pentru campania electorală şi pentru culegerea de voturi", a arătat Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite