Turcan: Dacă ARD îşi va consolida mesajul de dreapta, poate împiedica USL să acceadă la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan consideră că ARD poate să împiedice USL să acceadă la guvernare, în urma alegerilor parlamentare, dacă îşi consolidează mesajul puternic de dreapta.

Raluca Turcan a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că USL nu a oferit o alternativă la vechea guvernare, astfel că, dacă Alianţa România Dreaptă (ARD) îşi va consolida mesajul puternic de dreapta, va putea să împiedice USL să acceadă la guvernare.

"ARD are şanse foarte mari de a se construi ca o adevărată alternativă la USL. Din luna mai, asistăm la o guvernare a USL care, în loc să respecte o serie de promisiuni şi care să ofere o alternativă mai bună pentru români la ceea ce a fost vechea guvernare, a oferit dezbinare, lipsă de guvernare, de preocupare pentru interesul public şi al cetăţenilor. Aşadar, ARD, dacă îşi va consolida mesajul puternic pe partea de dreapta, pe creşterea economică, pe crearea de locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai, poate să tragă USL la un procent care să nu-i permită să acceadă la guvernare. Pentru că bătălia politică se dă pentru participarea la guvernare. ARD merită să guverneze pentru români pentru că are soluţii corecte pentru România, atât ca partener european, cât şi ca ţară în care românii să o ducă mai bine", a declarat deputatul PDL.

La rândul său, preşedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, a declarat că ARD şi-a propus să obţină la alegeri un scor de 37 la sută în judeţul Sibiu.

"Ne propunem să scoatem un scor foarte bun, ne dorim să câştigăm aceste alegeri, cred că vom obţine minim 37 la sută şi un număr de parlamentari cel puţin egal cu cel pe care l-am obţinut acum patru ani şi, de ce nu, ne dorim să câştigăm nouă colegii, dacă se poate, în această luptă electorală. Pornind de la acest scor de minim 37 la sută, cred că vom avea un rezultat foarte bun la nivel naţional şi să fim reprezentaţi în continuare de membri ai partidului la nivel guvernamental începând din decembrie anul acesta", a spus el.

Potrivit fostului ministru al Economiei, cea mai mare realizare a parlamentarilor PDL din mandatul care se încheie este realizarea centurii ocolitoare a Sibiului.

"Cea mai mare realizare a echipei în mandatul trecut este realizarea centurii ocolitoare, care face parte din coridorul IV pan-european, un lucru care de 20 de ani în Sibiu nu s-a mai realizat şi acest lucru ne bucură şi ne dă încredere că sibienii ne vor vota", a spus Ion Ariton.

În Sibiu, vor candida din partea ARD, la Camera Deputaţilor: Cornel Ştirbeţ - colegiul 1, Raluca Turcan - colegiul 2, Cristian Marian - colegiul 3, Florin Neag - colegiul 4, Ilie Creţu (PNŢCD) - colegiul 5, Constantin Şovăială - colegiul 6, iar la Senat: Ion Ariton - colegiul - 1, Laurenţiu Fufezan (Forţa Civică) - colegiul 2, Ioan Gligor - colegiul 3.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite