Boc: Trebuie să menţinem locurile de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat astăzi că preocuparea majoră a guvernului şi a partitudului pe care îl conduce o reprezintă păstrarea locurilor de muncă ale românilor.

Dezgheţarea creditării, absorbţia fondurilor europene şi utilizarea tuturor resurselor disponibile pentru infrastructură, sunt de asemenea probleme importante care preocupă executivul, a adăugat Emil Boc.

"Ne interesează să putem folosi resursele financiare alocate trimestrului patru în trimestrul trei, să putem asigura o creştere economică în condiţiile date, cât este posibil, (...) pentru că avem ca obligaţie majoră plata salariilor şi pensiilor, dar şi susţinerea mediului privat pentru menţinerea locurilor de muncă", a spus primul-ministru.

În ciuda faptului că declaraţiile unor lideri ai partidului anunţau ca punct distinct pe ordinea de zi a şedinţei situaţia creată în urma afirmaţiilor făcute de partenerii de coaliţie de la PSD, la Turnu Măgurele, Boc a afirmat că nici măcar nu a fost pronunţat numele acestei formaţiuni politice, transmite Agerpres.

"Nu a fost abordat cuvântul PSD, pentru că preocupările PD-L sunt legate de gestionarea cu maturitate şi responsabilitate a chestiunilor legate de actuala situaţie de criză", a anunţat Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite