"Traseistul anului 2011", la al patrulea partid: Medicul Ciuhodaru candidează la Bârlad pe listele PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru, actualmente deputat de Iaşi, a ales să candideze pe listele PP-DD Bârlad după ce partidul din care făcea parte, UNPR, nu l-a inclus pe listele pentru Parlament. Astfel, Ciuhodaru schimbă pentru a patra oară partidul din anul 2008, când a intrat în politică.

La sfârşitul anului trecut, medicul ieşean Tudor Ciuhodaru a fost desemnat "Traseistul anului 2011" de Alianţa pentru o Românie Curată. Asta, fiindcă deputatul a "reuşit" să schimb în trei ani trei partide, respectiv a intrat în Parlament ca membru PSD, a migrat la UNPR, apoi la PC şi ulterior s-a întors în sânul partidului progresist.

Fiindcă USL l-a ignorat complet şi nu l-a mai pus pe liste, Ciuhodaru a acceptat să candideze pe listele PP-DD Bârlad pentru un loc de deputat.

"Candidez oricum, indiferent ce vor unii sau alţii. Până la depunerea candidaturilor mai este timp. Nu exclud nicio variantă", spunea în urmă cu o săptămână Tudor Ciuhodaru, după ce USL Iaşi a numit în colegiul unde este deputat un alt candidat, respectiv pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), Gheorghe Emacu.

"Propunerea a venit din partea PPDD. Am acceptat sprijinul PPDD pentru că mă leagă multe de oraşul Bârlad, am rude aici, am prieteni şi am tratat pacienţi din această zonă. Ciuhodarii vin de aici. Singura mea condiţie pentru PPDD a fost respectarea articolului 69 din Constituţie (privind mandatul reprezentantiv - n.r.). Cei de la UNPR m-au exclus practic din partid în momentul în care nu m-au pus pe listă", a declarat Tudor Ciuhodaru pentru agenţia de presă NewsIn.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite