Traian Băsescu a discutat la Cotroceni cu reprezentanţii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a discutat marţi, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor.

"Am discutat nişte aspecte despre salarii, urmând să le aprofundăm în alte discuţii. I-am spus preşedintelui că nu suntem de acord cu reducerea de 25 % şi nici cu vârsta de pensionare", a declarat la Realitatea TV Constantin Asofronie, vicepreşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor.

Asofronie a adăugat că, idiferent de cine va organiza acţiunile de protest, în cazul în care nu se vor rezolva problemele, reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor vor participa la manifestaţii.

Întâlnirea dintre Corpul Naţional al Poliţiştilor şi preşedinte a fost criticată de către sindicalişti, care au susţinut că cei prezenţi la discuţii nu îi reprezintă.

Traian Băsescu a renunţat vineri la serviciile poliţiştilor după mitingul de protest. Ieri, şeful statului a anunţat că aşteaptă să i se prezinte în şedinţa de joi a CSAT un raport al Guvernului referitor la marşul poliţiştilor din 24 septembrie, adăugând că până atunci nu va apela la serviciile lor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite