Traian Ungureanu: Victor Ponta să înveţe formula „USL regierung, Rumanien kaputt“ - Guvern USL, România terminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu

Premierul Victor Ponta a luat peste picior guvernul federal german când a spus că este gata să înveţe limba germană, este de părere europarlamentarul PDL Traian Ungureanu. Acesta i-a propus premierului să înceapă prin a învăţa formula: „USL regierung, Rumanien kaputt".

„Prim-ministrul Victor Ponta a ţinut din să ia, din nou, peste picior guvernul federal german, declarând că este gata să înveţe limba germană, fiindcă altfel nu se mai poate astăzi în Europa. Dacă asta doreşte Victor Ponta, putem începe cursurile de limbă germană chiar acum. Îi propunem primului-ministru o formulă simplă pe înţelesul tuturor: «Guvern USL, România kaputt». În nemţeşte: «USL regierung, Rumanien kaputt»", a spus Ungureanu, citat de Mediafax.

Europarlamentarul a adăugat că insultele lansate de Victor Ponta la adresa Germaniei se întorc împotriva poporului român, întrucât Germania este „stâlpul Uniunii Europene, un prieten şi un partener economic impecabil al României, un model de democraţie şi guvernare economică„. „Prin urmare, Germania este o ţară pe care un adversar al democraţiei şi un incompetent în materie de economie, ca Victor Ponta, o detestă", a mai spus Ungureanu.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că în ultimele zile a vorbit mult în franceză, engleză, portugheză, italiană, însă din păcate nu cunoaşte şi germana, dar „este foarte clar că trebuie învaţată această limbă în Europa de astăzi".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite