Traian Băsescu şi soţia sa au vizitat Băile Balvanyos, apoi s-au întors la Covasna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria şi Traian Băsescu
Maria şi Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au vizitat, sâmbătă după-amiază, Băile Balvanyos, apoi s-au întors la vila de protocol din staţiunea Covasna. Şeful statului a refuzat să comenteze stenogramele apărute în presă, transmite Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria, au vizitat, sâmbătă după-amiază, Băile Balvanyos din judeţul Covasna. Ulterior, şeful statului s-a întors la vila de protocol din staţiunea Covasna, el sosind cu maşina, împreună cu soţia sa. Traian Băsescu a declarat că îşi petrece weekendul în judeţul Covasna şi că în cursul zilei de sâmbătă a vizitat Băile Balvanyos.

Întrebat despre stenogramele apărute în presă, şeful statului a spus că nu doreşte să comenteze. Ulterior, el s-a îndreptat cu maşina spre vila de protocol. Potrivit unor surse locale, preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă în jurul prânzului, în staţiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol.

Surse oficiale au precizat că şeful statului se află într-o vizită privată, alături de soţia lui, Maria Băsescu.

Cea mai recentă vizită a preşedintelui în zonă a avut loc în luna august. Atunci, Traian Băsescu şi-a petrecut week-end-ul în judeţele Covasna şi Harghita, împreună cu soţia sa, Maria, vizitând Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos.

Traian Băsescu a fost interceptat, în septembrie 2010, în timp ce primea informări de la Sorin Blejnar, discuţia aflându-se în dosarul în care fostul şef al ANAF a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru favorizarea infractorului, potrivit site-ului money.ro, care a prezentat vineri o stenogramă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite