Marian Sârbu: Băsescu a discutat cu UNPR despre legislaţia muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu senatorii şi deputaţii UNPR în prima zi a noii sesiuni parlamentare.

UPDATE Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, devenit noul vicepreşedinte al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, a declarat căî şeful statului a discutat cu parlamentarii formaţiunii pe care o cconduce despre   legislaţia muncii şi despre sprijinul pentru actualul guvern.

La întâlnirea cu şeful statului au mai participat, între alţii, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea, liderul deputaţilor independenţi (UNPR), Şerban Mihăilescu, lider de grup la Senat, parlamentarii Anghel Iordănescu şi Valeriu Steriu, informează Agerpres.

Şeful statului nu a făcut nicio declaraţie după plecarea de la întâlnirea de o oră cu parlamentarii UNPR. Întrebat fiind de jurnalişti ce s-a discutat la întâlnire, Traian Băsescu a răspuns zâmbind: "Aflaţi voi, oricum".

Preşedintele a fost condus la ieşirea din Parlament de preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea

Luni seară, Traian Băsescu a discutat şi cu parlamentarii PDL. Timp de o oră şi 20 de minute, preşedintele a participat la şedinţa grupurilor PDL unde s-a discutat despre priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare care a început marţi.

Băsescu le-a cerut parlamentarilor PDL să aprobe trimiterea în justiţie a dosarelor de la Parlament.

Premierul Emil Boc s-a dus, marţi, la sedinta grupurilor parlamentare UDMR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite