Traian Băsescu se va adresa Parlamentului în 27 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu va adresa Parlamentului un mesaj "pe teme de politică internă", în 27 iunie, la ora 15.00. Decizia a fost anunţată de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, la solicitarea şefului statului.

De altfel, preşedintrele a declarat, vineri, că va invita partidele politice la dialog pe tema revizuirii Constituţiei şi pe cea a reorganizării administrative a ţării, în a treia decadă a lunii iunie.

"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 27 iunie 2011 la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră în funcţie de programul celor două Camere ale Parlamentului", a precizat Traian Băsescu, în scrisoarea către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului.

Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, în 21 iunie, pentru discuţii privind reorganizarea teritorială şi revizuirea Constituţiei. USL este aşteptată de la ora 14.00, iar reprezentanţii coaliţiei de la ora 16.00.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite