Traian Băsescu, supărat că nu şi-a auzit numele în imn: „Am văzut penibila întâmplare când la tine acasă imnul nu se cântă corect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României s-a arătat deranjat de faptul că Marcel Pavel nu a intonat corect imnul naţional înaintea meciului România-Franţa, afirmând că în şcoală ar trebui să se cânte zilnic „Deşteaptă-te Române“.

Băsescu a fost prezent la Mangalia, la Şcoala de Vară a UNPR, acolo unde a vorbit despre inaugurarea Arenei Naţionale şi despre faptul că imnul de stat nu a fost intonat corect de către Marcel Pavel. Şeful statului a adăugat că o naţiune care nu îşi respectă simbolurile nu poate fi una puternică. „Am văzut penibila întâmplare când la tine acasă imnul de stat nu se cântă corect. Pe de altă parte, am văzut sportivii noştri în străinătate coborând de pe podium dacă imnul nu s-a cântat corect", a spus Traian Băsescu.

Mai mult, preşedintele României a adăugat că în fiecare sală de curs din şcoli ar trebui să existe un tricolor, iar la începutul orelor să fie intonat imnul, pentru ca lumea să-l înveţe şi să nu-l mai cânte greşit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite