Traian Băsescu va face o şcoală pentru politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, la B1 Tv, că va face „şcoală pentru politicieni", după terminarea mandatului prezidenţial.

„M-am hotărât deja ce fac după ce nu voi mai fi preşedinte: fac o şcoală pentru politicieni. Fac o fundaţie, o ceva, în care să-i învăţ pe politicieni puţină politică. Eu am fost unul dintre politicienii care au promovat foarte mulţi tineri", a spus el.

Preşedintele a amintit că la alegerile din 2004 a dorit să „scoată în faţă" tineri, însă a ajuns la concluzia că tinereţea nu poate fi principalul argument într-o carieră de politician.

„Am ajuns la o altă concluzie, odată cu trecerea timpului: că doar tinereţea nu este un argument. Este insuficientă ca argument, pentru că mulţi dintre cei tineri nu au reuşit nici în meseria lor şi nici politică nu au învăţat de pe undeva. Le-aş recomanda la toţi: întâi reuşiţi în meserie.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar în probleme europene, în probleme de gestionare a ţării, mulţi dintre ei nu ar lua nici nota doi", a mai spus şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite