Ungureanu, întrevedere cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele României, Traian Băsescu, după ce a avut o întrevedere la Palatul Victoria cu mai mulţi membri ai Cabinetului, notează Antena 3.

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu an discutat, astăzi, la Palatul Victoria,cu mai mulţi miniştri ai Cabinetului, membri PDL, una dintre temele întâlnirii fiind legată de lansarea candidaţilor democrat-liberali pentru alegerile locale, programată pentru duminică, conform Mediafax.

Întâlnirea de la Palatul Victoria este una dintre ultimele convocate de Ungureanu, înainte de predarea mandatului către noul Executiv.

Surse democrat-liberale au declarat, vineri, că Ungureanu este aşteptat să participe, duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor PDL pentru alegerile locale din 10 iunie, notează Mediafax.

Conform surselor citate, Ungureanu a fost invitat la lansarea candidaţilor PDL încă înainte ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, iar după căderea Guvernului au existat discuţii în privinţa oportunităţii prezenţei acestuia la evenimentul democrat-liberalilor. De altfel, lansarea candidaţilor PDL a fost amânată de două ori până acum, prima dată fiind programată în 21 aprilie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite