Traian Băsescu, la sediul său de campanie din strada Comăniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele suspendat Traian Băsescu se află la sediul său de campanie, situat în Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Comăniţa nr. 9, în imediata apropiere a clădirii unde s-a aflat sediul său de campanie de la referendumul din 2007.

Băsescu a ajuns la sediul său de campanie la scurt timp după ce a plecat de la Palatul Cotroceni, în jurul prânzului, cu maşina sa Dacia Logan, aceasta fiind parcată în faţa sediului de campanie, informează Mediafax. Clădirea se află la aproximativ 30 de metri de fostul sediu de campanie de la referendumul din 2007.

În sediul de campanie, la această oră se află Bogdan Oprea, fostul său purtător de cuvânt de la Palatul Cotroceni, precum şi Dorel Onaca. La scurt timp după sosirea preşedintelui, au mai venit la sediul de campanie europarlamentarul PDL Traian Ungureanu şi foştii săi consilieri de la Palatul Cotroceni Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Drăgoi.

Marţi, la Palatul Cotroceni a avut loc procedura de predare-primire a mandatului între preşedintele suspendat şi preşedintele interimar.

Referendumul pentru demiterea preşedintelui a fost stabilit pentru data de 29 iulie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite