Traian Băsescu, încolţit din interiorul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul democrat-liberal Radu F. Alexandru i-a transmis premierului Emil Boc să iasă de sub influenţa preşedintelui Traian Băsescu şi să lase PDL să decidă în chestiunile importante, nu să fie un partid prezidenţial.

Senatorul a susţinut, într-un interviu pentru Revista „22", că şeful statului îi subminează lui Boc autoritatea în interiorul PDL, principala vină a premierului fiind tocmai loialitatea desăvârşită faţă de Traian Băsescu.

„PDL trebuie să demonstreze că nu execută doar ce vine de la Cotroceni. Toate deciziile pe care Guvernul le ia trebuie să fie discutate la partid, pentru a avea şi susţinerea liderilor PDL, care şi-au dobândit dreptul de a avea şi altă părere", a declarat Radu F. Alexandru pentru „Adevărul".

Atacul senatorului PDL a venit la numai o zi după ce alt democrat-liberal, Mircia Giurgiu, i-a cerut premierului Emil Boc „să nu mai asculte" de preşedintele Traian Băsescu şi să ia singur măsurile necesare pentru relansarea economiei. „Mi-e jenă că toată lumea îmi spune că Boc nu face nimic. Cred că Boc trebuie să facă ce crede, să nu mai asculte de nimeni, nici de Băsescu", a susţinut Giurgiu, unul dintre „trădătorii" Guvernului la moţiunea de cenzură a Opoziţiei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite