Băsescu: Ion Lucian ne-a încântat cu farmecul său inegalabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a actorului Ion Lucian, în care subliniază că acesta va rămâne "în amintirea noastră pentru talentul şi dăruirea cu care ne-a împărtăşit pasiunea sa pentru teatru".

"Am aflat cu tristeţe vestea trecerii la cele veşnice a marelui actor Ion Lucian. Maestrul Ion Lucian de-a lungul întregii sale cariere ne-a încântat cu farmecul său inegalabil pe scenă şi în viaţa publică. Îl vom păstra în amintirea noastră pentru talentul şi dăruirea cu care ne-a împărtăşit pasiunea sa pentru teatru. Transmit sincere condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au îndrăgit. Dumnezeu să-l odihnească!", se arată în mesajul şefului statului, remis de Preşedinţie.

Ion Lucian urma să primească, în martie, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Capitală, dar ceremonia a fost amânată, din cauza bolii artistului. El a fost internat pe 11 martie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, cu suspiciune de bronhopneumonie şi anemie, iar sâmbătă seară, a trecut în nefiinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite