Traian Ungureanu: Primul plagiator al țării este primul dușman al legii. Ponta să demisioneze împreună cu Guvernul său de nesătui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, în cadrul unei conferințe, că Guvernul Ponta scoate România din Europa și că premierul Ponta, „primul plagiator al țării" a devenit și „primul dușman al legii". Ungureanu a îndemnat la unitate împotriva Guvernului USL pentru apărarea libertății.

Ungureanu l-a acuzat pe premier că a trădat încrederea țării și jurământul de demnitar:

„Catalogul infracțiunilor și abuzurilor guvernului USL este lung.", a apreciat Ungureanu, dând exemplu scoaterea de sub puterea Parlamentului a Monitorului Oficial.

„Locul Monitorului Oficial este locul unde se fac legile. Nimeni nu a îndrăznit să scoată Monitorul de sub coordonarea Parlamentului. Până și comuniștii l-au lăsat acolo unde l-au găsit", a subliniat europarlamentarul.

Întrebarea de fond, spune Traian Ungureanu, este „Încotro duci România, Ponta?", arătând că „mâine, poimâine", premierul ar putea dori să își subordoneze Curtea Constituțională sau „ai putea fi pedepsit pentru că nu ești de acord cu Guvernul sau pentru că nu-ți place Mercedesul premierului".

Europarlamentarul Ungureanu i-a criticat aspru și pe ministrul de Externe, Andrei Marga, pe care l-a numit „agentul de turism al lui Ponta" și pe ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, se răzgândește și „își bate joc de elevi, de profesori și de părinții lor".

„Victor Ponta trebuie să demisioneze odată cu Guvernul său de nesătui. PDL lansează un apel către clasa politică și societatea civilă să se trezească și să se delimiteze de Victor Ponta și de atacul împotriva democrației. Libertatea trebuie acum apărată din nou. Cei ce nu știu tirania comunismului, vor primi acum botezul focului, pentru că trebuie apărată libertatea României de tirania Guvernului Ponta", a conchis Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite