Traian Igaș: Nu exclud ca Mihaela Popa și noi să ne regăsim într-o nouă structură de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PDL Traian Igaş
Vicepreşedintele PDL Traian Igaş

Vicepreședintele PDL Traian Igaș a declarat, joi, referitor la trecerea Mihaelei Popa de la PDL la PNL că „orice parlamentar care părăsește partidul poate fi considerat o pierdere", însă parlamentarul a apreciat că nu e exclus ca reprezentanții PDL și Popa să se regăsească „într-o nouă structură de dreapta".

„Nu exclud o ipoteză și anume ca doamna Popa și noi să ne regăsim într-o nouă structură de dreapta, cunoscând-o de dreapta", a declarat Igaș, citat de Mediafax.

El a mai spus, referitor la pierderea majorităţii în Senat, că oricum actuala legislatură este compromisă prin boicotul USL.

Igaş a spus că a cunoscut-o destul de bine pe Mihaela Popa, deoarece amândoi au făcut parte din grupul parlamentar al PDL din Senat şi aceasta este o persoană „cu expertiză în zona educaţiei".

„Am avut o colaborare bună cu domnia sa, dar din acest moment, în condiţiile în care a trecut la PNL, suntem adversari politici. Orice parlamentar care părăseşte partidul putem spune că e o pierdere, dar important pentru noi e să ne mobilizăm astfel încât să privim către viitor, şi nu spre trecut", a adăugat Traian Igaş.

Igaș a subliniat că, în viziunea sa,„în condițiile în care cei de la USL continuă să boicoteze lucrările Camerei Deputaților și Senatului rămânând în acea grevă parlamentară, activitatea în Parlament pentru această legislatură, din păcate, este compromisă".

Senatorul Mihaela Popa a declarat, joi, că trece de la PDL la PNL, ea făcând anunţul într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite