Traian Băsescu şi-a abandonat casa din Mihăileanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântă cucul în vila din Mihăileanu, pe care preşedintele Traian Băsescu şi-a cumpărat-o, cu tam-tam, pe când era primarul general al Capitalei.

De când e la Cotroceni, casa din Bucureşti este nelocuită, cu storurile trase, iar singurii vizitatori sunt SPP-iştii şi câte-o firmă de curăţenie.

Geamurile de la parter sunt acoperite de storuri, uşa de la intrarea principală este blocată de încă una metalică, iar pe scări sunt zeci de reviste şi reclame, unele decolorate de atâta stat în ploaie şi soare. Doar sistemul de supraveghere şi interfonul par să funcţioneze, iar singura poartă de acces este cea dinspre curtea interioară.

Pe aici, ieri a intrat şi un domn în vârstă, care ne-a repezit cât ai zice peşte. „Ce treabă aveţi voi cu casa asta? Ce, n-o vedeţi? Asta este şi atât. Cine sunt eu? Dar ce treburi aveţi voi cu mine? Sunt un cetăţean", ne-a replicat scurt bătrânul şi „zdrang", poarta de metal, după el.

Nici vecinii care stau gard în gard cu grandioasa vila deţinută de familia prezidenţială nu au fost mult mai comunicativi, dar ne-au dat, totuşi, informaţii preţioase.

Potrivit acestora, preşedintele nu a mai dat prin Mihăileanu de când s-a instalat în scaunul confortabil de la Cotroceni şi s-a mutat în vila de protocol de pe malul lacului Floreasca.

Vedeţi mai multe poze cu vila din Mihăileanu pe click.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite