Traian Basescu, politicianul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elitele tarii au blocat cu limuzinele traficul in centrul Bucurestiului si s-au "batut", apoi, pe locurile putine din sala Ateneului Roman. Politicienii, actorii, cantaretii si oamenii de afaceri au

Elitele tarii au blocat cu limuzinele traficul in centrul Bucurestiului si s-au "batut", apoi, pe locurile putine din sala Ateneului Roman.
Politicienii, actorii, cantaretii si oamenii de afaceri au continuat lupta elegant, de pe lista de nominalizari, la Gala "Zece pentru Romania", organizata de Realitatea TV. Romanii si-au ales valorile reprezentative pentru zece categorii. Patru institute de sondare a opiniei publice au recoltat date pentru un clasament in care se regasesc cele mai mediatizate personalitati ale momentului. In urma studiului sociologic, cel mai indragit actor al anului 2005 a fost desemnat Florin Piersic, care a produs si faza serii. Aflat pe scena, actorul s-a aplecat si l-a pupat pe crestet pe Traian Basescu, care a parasit primul rand pentru a da mana cu invingatorul. Presedintelui i-a purtat noroc sarutul, deoarece a castigat cea mai importanta distinctie: politicianul anului 2005. ,Eu am avut sansa sa aflu ca romanii accepta modul meu de a-mi exercita functia de presedinte", a spus seful statului. Cate doua premii au revenit Monei Musca (la categoriile ,Ministri" si ,Parlamentari") si lui Cristian Tudor Popescu (categoriile ,Jurnalisti" si ,Analisti politici"). Ziaristul a marturisit ca sunt ultimele premii pe care le mai accepta si ca se va retrage treptat, alegand sa devina antrenor de jurnalisti.

Campionii Galei "Zece pentru Romania"
Politicieni: Traian Basescu
Tineri politicieni: Cozmin Gusa
Parlamentari: Mona Musca
Ministri: Mona Musca
Analisti politici: Cristian Tudor Popescu
Jurnalisti: Cristian Tudor Popescu
Oameni de afaceri: Ion Tiriac
Sportivi: Cristian Chivu
Interpreti vocali: Irina Loghin
Actori: Florin Piersic

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite