Traian Băsescu: Cât timp există respect pentru Preşedinţie, am respect total pentru întreg Cabinetul Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, după ce Puiu Haşotti a depus jurământul pentru funcţia de ministru al Culturii, că atât timp cât există respect pentru instituţia Preşedintelui, din partea sa va exista „total respect pentru toţi la un loc, pentru fiecare".

Băsescu i-a mulţumit lui Haşotti pentru că „a luat în serios o solicitare legitimă".

„Vă asigur şi pe dumneavoastră, ca pe de altfel toţi membrii Cabinetului, că atâta timp cât există respect pentru instituţia prezidenţială, din partea mea va exista total respect pentru toţi la un loc, pentru fiecare dintre dumneavoastră", a spus Băsescu.

Preşedintele a spus că inclusiv acest guvern trece printr-o perioadă dificilă pentru că nici România şi nici Europa nu sunt pe roze.

„Pentru că şi acest Guvern trece printr-o situaţie dificilă, România nu-i pe roze, cum nu-i nimeni din Uniunea Europeană şi o atmosferă în care să putem face decât să facem dezbateri sterile care nu aduc nici mai multe locuri de muncă, nici mai multe investiţii, nici mai mulţi bani europeni cheltuiţi, nu face bine poporului român, iar nouă cu atât mai puţin", a spus Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite