Toader: Vom discuta în BPN dacă e cazul să facem sesizare la CC şi pe revocarea Robertei Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Toader
Mircea Toader

Liderul deputaţilor PDL Mircea Toader a declarat luni că revocarea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor „nu a fost nici conform regulamentului, nici Constituţiei“, dar a arătat că democrat-liberalii vor discuta „dacă e cazul în BPN în legătură cu o eventuală sesizare“.

Mircea Toader a fost întrebat dacă PDL va depune la CC o sesizare privind revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase.

„Voi discuta dacă e cazul în BPN, nu e o decizie pe care o ia numai grupul. În mod normal, revocarea Robertei Anastase n-a fost nici conformă regulamentului, nici Constituţiei“, a precizat Toader.

Totodată, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a arătat că democrat-liberalii "vor analiza" dacă vor depune o sesizare la CC privind revocarea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Deputatul PDL Roberta Anastase precizează că a transmis conducerii partidului faptul că nu consideră oportună contestarea la CC a revocării sale din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, susţinând că actuala majoritate trebuie să răspundă pentru îndeplinirea promisiunilor făcute.

„Am transmis conducerii partidului punctul meu de vedere cu privire la o posibilă depundere a unei contestaţii la Curtea Constituţională de către PDL, care să vizeze hotărârea Camerei Deputaţilor de revocare a mea din funcţia de preşedinte. În această adresă am explicat că eu nu consider oportună depunerea unei astfel de contestaţii“, precizează Anastase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite