Tineri si datornici! Ministrii din Guvernul Victor Ponta au datorii de sute de mii de euro. Vezi topul ministrilor datornici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape toti ministrii din Guvernul Victor Ponta, care urmeaza sa fie validat in aceste zile, au datorii. Iar in cazul unora, datoriile se ridica la zeci sau sute de mii de euro. Din fericire, aproape toti viitorii ministri au si bani in conturi.

Econtext va arata cati bani au in conturi ministrii viitorului Cabinet Victor Ponta. Dar si ce datorii au acestia. Banii din conturi si datoriile!

Radiografii

Econtext a realizat si alte radiografii asupra guvernelor Romaniei. Sau asupra averilor altor demnitari importanti din tara noastra.

De exemplu, am aratat cate locuinte detineau membrii Guvernului Boc sau cei din guvernul Ungureanu, dar si demnitarii Cabinetului Ponta (vezi aici o comparatie intre proprietatile imobiliare ale celor trei guverne).

Sau cate locuinte si cat teren detin candidatii USL la primariile din toate orasele tarii (citeste aici acest top), dar si candidatii PDL (click aici pentru a vedea cine este mai bogat, PDL sau USL).

Citește aici analiza econtext: Tineri si datornici! Ministrii din Guvernul Victor Ponta au datorii de sute de mii de euro. Vezi topul ministrilor datornici

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite