Ticu Dumitrescu cere sprijin pentru reforma CNSAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

prin care solicită ca persoanele propuse pentru a face parte din viitorul Colegiu al CNSAS să fie desemnate pe criterii de înaltă probitate morală. "Este nevoie de o echipă formată din oameni

prin care solicită ca persoanele propuse pentru a face parte din viitorul Colegiu al CNSAS să fie desemnate pe criterii de înaltă probitate morală. "Este nevoie de o echipă formată din oameni cu conştiinţa curată, fără datorii politice sau de partid, cât mai obiectivi şi ataşaţi ideii de legalitate şi de adevăr. Este nevoie de oameni care, alături de mine, să se înhame la o muncă fără odihnă pentru a fi ei înşişi un exemplu pentru toţi cercetătorii şi salariaţii instituţiei. Suntem plătiţi din banul public, ceea ce implică o mare răspundere. Numirea în CNSAS nu poate fi percepută nici ca răsplată politică, nici ca misiune de partid. O instituţie născută din nevoia de adevăr şi dreptate trebuie slujită de oameni drepţi, neşantajabili, morali, dispuşi să facă sacrificii de timp şi de energie, fără să se gândească la privilegii sau alte interese", se spune în scrisoarea lui Ticu Dumitrescu.

PSD s-a decis pe cine va susţine din partea acestui partid în CNSAS. După ce au declarat că la preşedinţia consiliului îl vor susţine pe Constantin Ticu Dumitrescu, social-democraţii au stabilit să-l păstreze pe Florian Chiriţescu, actual membru al CNSAS, la care se mai adaugă Cazimir Ionescu şi Oana Dobrescu. Cazimir Ionescu a fost deputat PD în legislatura 1996-2000.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite