Stolojan: “Adrian Năstase m-ar fi înfrânt în 2004, într-o campanie plictisitoare. Am fost adversari politici, nu şi duşmani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat duminică seara, la Realitatea TV, că el consideră că Adrian Năstase l-ar fi învins în cursa pentru Preşedinţie din 2004 pentru că ar fi fost o campanie electorală plictisitoare.

El a spus că şi-a amintit de o replică dată de Traian Băsescu la acea vreme, când acesta a spus despre Adrian Năstase că "o să îl ia şi o să îl dea cu capul de toţi pereţii". Stolojan a spus că el nu ar fi fost niciodată în stare să dea o asemenea replică şi că Băsescu a fost un politician care a adus "o ruptură de ritm" în politica din România. El a spus că şi-a dat seama de simpatia pe care o stârnea la acel moment, preşedintele PD, Traian Băsescu, şi ţinând cont de faptul că el s-a îmbolnăvit, s-a convenit ca acesta să intre în cursă.

În ceea ce priveşte situaţia în care Adrian Năstase se află acum, Stolojan a arătat că el crede că acesta va accepta sentinţa şi va lupta în continuare pe căile legale, şi că poate merge până la CEDO.

Referitor la posibilitatea graţierii, democrat-liberalul a mai spus că nu există numai problema internă, ci şi internaţională, fiind vorba despre impactul unui proces care a fost urmărit în toată lumea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite