Ţepele PD, distruse de Ziua bărbatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriean Videanu a acuzat PSD de furtul ţepelor electorale, dar martorii susţin că petrecăreţii din Parcul Tineretului au dărâmat piramidele de carton Ţepele comandate şi instalate

Adriean Videanu a acuzat PSD de furtul ţepelor electorale, dar martorii susţin că petrecăreţii
din Parcul Tineretului au dărâmat piramidele de carton

Ţepele comandate şi instalate de tinerii democraţi în "onoarea" celor 322 de parlamentari care au votat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu au dispărut subit, în cursul serii de duminică. PD consideră că pesediştii sunt de vină, dar Mircea Geoană spune că este o intoxicare a democraţilor. De fapt, piramidele au fost vandalizate de câţiva participanţi la Ziua bărbatului.

Ţepele aşezate săptămâna trecută în Parcul Tineretului au fost furate şi distruse de către tinerii care s-au îmbătat sâmbată, de Ziua bărbatului, susţin angajaţii de la locurile de distracţie din zonă.

"Au venit beţi sâmbătă seara, pe la 10, după concertul de Ziua bărbatului. L-au înjurat pe Băsescu, au scuipat pe ţepe, au dat cu pumnii, cu picioarele, până le-au dărâmat în apă", spune Alex, un tânăr de 20 de ani care lucrează la maşinuţele electrice. Tot martorii mai spun că, după ce au distrus ţepele, oamenii au plecat cu ele acasă. "Unii au luat acasă bucăţile pe care le rupseseră, altele au fost adunate dimineaţa de ADP", spune Adrian,un alt angajat de la locurile de joacă. Un bodyguard de la compania care păzeşte Parcul Tineretului spune că nu este treaba lui să aibă grijă de ţepele de pe aleea cu pricina.

"Ce ţepe? Că dacă am fi ştiut că trebuia să avem grijă, am fi fost numai cu ochii pe ele", explică bărbatul. Undeva, pe la mijlocul parcului, mai există doar cinci ţepe.

PD a somat PSD să dea ţepele înapoi

Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, i-a acuzat ieri pe social-democraţi că ar fi furat ţepele şi i-a somat să le returneze. Autorii furtului ar fi reuşit să distrugă în numai câteva ore ceea ce democraţilor le-a luat câteva zile. Montate încă de joia trecută în Parcul Tineretului, câte una pentru fiecare parlamentar anti-Băsescu, cele 322 de ţepe se doreau a fi şi un mijloc pentru partizanii preşedintelui de a-şi expune opiniile legate de recenta evoluţie politică. Aşteptările PD nu au fost înşelate, trecătorii folosindu-se de ele pentru a-şi exprima în scris susţinerea pentru preşedintele suspendat, criticile la adresa liberalilor şi acordul pentru votul uninominal. "Logistica unora pentru furat este foarte bună. Fac un apel la PSD să ne dea cele 322 de ţepe înapoi", a declarat, ieri, preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, care a adăugat că are informaţii că social-democraţii se află în spatele furtului din Parcul Tineretului. El a anunţat că PD va face, în cursul zilei de luni, plângere la poliţie. Până la soluţionarea cazului, democraţii au de gând să profite de autorizaţia valabilă până la data de 17 mai, pentru a amplasa, în locul ţepelor subtilizate, o singură piramidă, mult mai mare.

Geoană: "Hoţul strigă hoţii"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a negat orice implicare a social-democraţilor în vreun furt de piramide sau de "ţepe", amplasate pe "Aleea 322" din Parcul Tineretului. "Primarul general, Adriean Videanu, a învăţat de la Traian Băsescu - <> . Nu ştiu ce obiecte decorative a plantat domnul Videanu pe lângă bordurile pe care le plantează cu voioşie. Nu avem nimic de-a face cu acest subiect, e intoxicare, e dezinformare. Face parte din marca PD de a crea tot soiul de năzbâtii pe care să le pună în spatele PSD", a spus Mircea Geoană. El a susţinut că "îl lasă complet rece această glumiţă a domnului Videanu".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite