Teodor Meleşcanu a fost exclus din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, luni, cu majoritatea voturilor, excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, numit director al SIE.

UPDATE 15.00 "În cazul domnului Meleşcanu, a fost un vot secret referitor la excluderea domniei sale din partid, un vot care, în covârşitoare majoritate, a fost pentru excludere", a precizat deputatul PNL Cristian Adomniţei, după şedinţa Delegaţiei Permanente.

Adomniţei a spus că 90 de membri ai Delegaţiei Permanente au votat "pentru" excluderea lui Meleşcanu, şase membri votând "împotrivă".

El a spus că zece voturi au fost anulate.

Solicitarea excluderii lui Meleșcanu a fost făcută de președintele PNL Crin Antonescu după ce Meleșcanu a devenit director ale Serviciului de Informații Externe (SIE)

Antonescu l-a acuzat pe Meleșcanu că nu s-a consultat cu conducerea partidului și că a realizat o înțelegere separată cu Traian Băsescu.

Pe de altă parte, Meleșcanu s-a autosuspendat din PNL.

"Din punctul meu de vedere, prevederile statutului sunt clare. Le-am urmat pas cu pas. Lucrurile sunt în regulă, ca să nu mai spun că este foarte greu, dacă nu imposibil, să-l excluzi pe unul care e deja suspendat", a fost reacția lui Meleșcanu la auzul propunerii privind excluderea sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite