VIDEO Teo Trandafir: "Aveam febră când am făcut acel gest în Parlament în ziua votului pe moţiunea de cenzură"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo Trandafir regretă gestul făcut după votarea moţiunii de cenzură spunând că îi era foarte rău. Aceasta a declarat într-un interviu pentru ziarul Ring că gestul făcut după vot era o reacţie de satisfacţie pentru faptul că, în ciuda febrei pe care o avea, a putut să urce scările şi să voteze.

"Mă simteam foarte rau atunci cand am facut acel gest din Parlament in ziua votului. Am incercat sa urc treptele, sa pun bilele si apoi sa cobor. Cand am vazut ca pot sa fac chestiile astea, am spus: 'Oh, my God!' si, cand am coborat, am zis: 'Yes, am reusit, am reusit, am putut!'. Toata lumea m-a blamat", a declarat ea pentru Ring.

"Sigur ca îmi pare rău. Fiecare poate să aiba momentele lui proaste, cum am eu acum", a încercat Teo Trandafir să-şi scuze reacţia.

Fosta vedetă de divertisment a declarat că nu a fost invitată la reuniunea de duminică, de la Snagov şi s-a arătat suprinsă de faptul că deputatul Daniel Oajdea a fost dat afară de la discuţii.

"Doamne, Isuse, dacă aş fi fost eu în locul domnului Oajdea, ce s-ar fi întâmplat oare!?...", s-a intrebat ea.

Fosta vedetă, devenită recent parlamentar, a declarat că nu-şi doreşte ca Executivul Boc să cadă şi recunoaşte că a "debutat cu stângul în politică".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite