Teo Trandafir, în horă ca să-şi „spele păcatele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Deputaţii „au încins“ o horă, marţi dimineaţă, pe holurile Parlamentului, alături de un grup de colindători şi de un ansamblu folcloric. Printre deputaţi s-au aflat şi Teo Trandafir şi Mircea Toader.

Corneliu Olar, deputat PDL de Alba, a invitat, la Palatul Parlamentului, un ansamblu folcloric şi un grup de colindători, pentru „a-şi mai spăla din păcate“. Olar i-a invitat pe parlamentari să iasă din sală pentru a asista la spectacolul oferit de grupul de colindători.

Deputaţii  au răspuns imediat invitaţiei şi au ieşit pe holul Parlamentului pentru a-i urmări pe colindătorii aduşi din Alba. Printre cei care au asistat la acest spectacol s-au aflat Roberta Anastase, Victor Socaciu, Raluca Turcan şi Teo Trandafir. Mai mult, colindătorii şi cei din ansamblul folcloric s-au prins în horă, fiind urmaţi şi de parlamentari.

Corneliu Olar a spus şi o colindă în faţa ziariştilor, precizând în final că un taximetrist i-a spus că Palatul Parlamentului este de fapt „Palatul Hoţilor“. „Colindăm ca să ne spălăm şi noi, parlamentarii, de păcatele pe care le facem cu sau fără voia noastră. Colinda este o rugăciune“, a spus Olar.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite