Tăriceanu: Să terminăm cu tâmpenia grupurilor de interse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a criticat ieri, voalat, pe şeful statului pentru acreditarea ideii că grupurile de interese acţionează împotriva interesului naţional. „Trebuie să

Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a criticat ieri, voalat, pe şeful statului pentru acreditarea ideii că grupurile de interese acţionează împotriva interesului naţional. „Trebuie să lăsăm de-o parte această tâmpenie imensă cu grupurile de interese.

Peste tot există grupuri de interese, în toată lumea. Mediul de afaceri reprezintă un grup de interese, cei care lucrează în media sunt un alt grup de interese, cei care sunt în artă reprezintă un alt grup de interese, profesorii sunt un alt grup de interese. Problema este că aceste grupuri pot să acţioneze într-o manieră care astăzi este comun acceptată peste tot în lumea democratică, acceptând evident regulile jocului democratic”, a spus Tăriceanu la dezbaterea pe marginea programului de guvernare al PNL.

Candidatura în Ilfov, luată în băşcălie

Tăriceanu a participat ieri după-amiază la şedinţa PNL Ilfov în care a fost validată lista candidaţilor din acest judeţ, pe care figurează şi el.

„Am bucuria să vă anunţ că am fost validat pentru colegiul 4 din Ilfov. Am primit, anterior, o propunere din partea PNL sectorul 1. Au fost foarte multe comentarii care spuneau că prim-ministrul candidează într-un colegiu foarte uşor”, a declarat Tăriceanu.

Decizia premierului de a nu candida în sectorul 1 a fost primită cu ironii de membrii acestei organizaţii. „Este ciudat că preşedintele interimar al PNL Bucureşti, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a ales să nu candideze în Bucureşti, ci în Ilfov”, a afirmat maliţios într-o şedinţă, potrivit unor surse, preşedintele PNL sector 1, Vlad Moisescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite