Tariceanu solicita sustinere pentru Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Calin Popescu Tariceanu a facut lobby, ieri, in fata delegatilor la Consiliul Reprezentantilor Nationali ai PNL, pentru pachetul legislativ de reforma a sistemului sanitar initiat de

Premierul Calin Popescu Tariceanu a facut lobby, ieri, in fata delegatilor la Consiliul Reprezentantilor Nationali ai PNL, pentru pachetul legislativ de reforma a sistemului sanitar initiat de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu.
"Eugen Nicolaescu merita toata sustinerea liberalilor", a spus Tariceanu, aratand ca lucrurile stagneaza in acest domeniu din cauza "rezistentei sistemului". "Sunt doua sisteme in parlament ce functioneaza transpartinic: cel din sanatate si cel din justitie, unde nu exista granite de partid, ci doar interesul de grup", a subliniat primul-ministru. El s-a aratat de acord cu intentia lui Nicolaescu de a dizolva actuala conducere a Colegiului Medicilor daca acest organism nu-si va asuma responsabilitatea unei gestiuni corecte a banilor din sistem, prin stabilirea unor protocoale medicale pe baza carora sa se faca decontarea actului medical. "Nu e o ingerinta a minis-trului in activitatea Colegiului, dar in fata unei neputinte trebuie sa luam o masura", a mai spus Tariceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite