Tariceanu respinge orice compromis cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, la Pitesti, ca nu este de acord cu introducerea in textele noilor Regulamente a unei prevederi care sa dea ragaz presedintilor Camerelor sa

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, la Pitesti, ca nu este de acord cu introducerea in textele noilor Regulamente a unei prevederi care sa dea ragaz presedintilor Camerelor sa conteste documentele la Curtea Constitutionala.
"Nu sunt de parere ca este necesara acordarea celor 15 zile pentru sesizarea Curtii. Am discutat cu colegii mei si nu vom accepta propunerea PSD", a spus Tariceanu. El i-a asigurat pe liberalii argeseni ca Alianta va merge pana la capat cu schimbarea din functii a lui Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, fara sa accepte vreun compromis. "Sunt de acord ca PSD a declansat un razboi al nervilor in Parlament, care este total neproductiv, dar el trebuie dus pana la capat si trebuie castigat. Este un demers legitim al Aliantei, si nu o ambitie politica", a declarat premierul. Consiliul National de Co-ordonare al Coalitiei de guvernamant se va intruni astazi pentru a discuta despre oferta PSD de deblocare a activitatii din Legislativ, in schimbul acordarii unui ragaz de 15 zile inainte ca noile Regulamente ale Camerelor Parlamentului sa intre in vigoare. Pana acum, PC si UDMR s-au declarat de acord cu propunerea social-democratilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite