Tăriceanu a negociat cu PSD fără mandat de la partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu nu i-a informat pe membrii conducerii centrale a partidului despre întâlnirea pe care a avut-o vineri seara cu mai mulţi lideri social-democraţi. Deşi Mircea

Premierul Călin Popescu Tăriceanu nu i-a informat pe membrii conducerii centrale a partidului despre întâlnirea pe care a avut-o vineri seara cu mai mulţi lideri social-democraţi. Deşi Mircea Geoană a confirmat întâlnirea, mai mulţi lideri PNL au continuat, ieri, să nege existenţa unor negocieri. "Nu a existat nicio discuţie oficială referitoare la alianţe pre sau postelectorale.

Nu a existat niciun fel de discuţie oficială făcută în baza unui mandat cu formaţiunile politice. Orice fel de discuţie cu formaţiunile politice se va face pe baza proiectelor de dezvoltare locală", a declarat vicepreşedintele Ludovic Orban. El a adăugat că, atâta vreme cât nu a existat un mandat din partea Biroului Politic Central pentru o negociere cu PSD, orice întâlnire pe care premierul o are cu social-democraţii are un caracter informal, neoficial. "PNL nu discută despre nicio colaborare, alianţă pre sau postelectorală", a afirmat Orban.

El şi-a nuanţat declaraţiile când a fost întrebat despre posibilitatea realizării unei alianţe postelectorale cu PSD. "Nu pot să vă dau un răspuns la această întrebare, vom fi de acord să facem orice fel de colaborări la nivelul consiliilor judeţene, municipale şi locale cu acele forţe politice care sprijină programele de dezvoltare a comunităţilor locale şi a judeţelor, pe care le susţin candidaţii PNL în alegerile locale", a spus vicepreşedintele PNL. (Bogdan Costache)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite