Tăriceanu a divorţat în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă termenul în procesul de divorţ era stabilit la sfârşitul lunii viitoare, foştii soţi Tăriceanu au divorţat în mare secret zilele trecute în faţa judecătorilor sectorului 6.

Citește și despre cererea de divorț a sopranei Amelia Antoniu. Ea solicită să revină la numele de fată, el spune că încă locuiesc împreună

Ioana (34 ani) cea de-a 4 soţie a fostului premier a mers împreună cu Călin Popescu Tăriceanu la judecătorie şi au solicitat un termen mai scurt, anunţă realitatea tv.

Astfel, judecătorii au desfăcut în aceeaşi zi căsătoria celor doi încheiată în 2003, la Budapesta.

Decizia divorţului a fost luată de comun acord

«Călin şi Ioana-Popescu Tariceanu anunţă oficial decizia de a divorţa de comun acord şi roagă presa din România să respecte nevoia de intimitate în această perioadă», se arată într-un comunicat.

Cei doi sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună un băiat, Mihai născut la 5 octombrie, cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit şi religios.

Tăriceanu mai are un fiu, Călin, din altă căsătorie. Băiatul are 15 ani şi este pasionat de carting. Ioana este a patra soţie a politicianului liberal. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept, iar din ianuarie 2008 a devenit notar public. Două dintre fostele soţii ale lui Tăriceanu i-au păstrat numele după divorţ.

Vezi pe click.ro mai multe curiozităţi despre Ioana Tăriceanu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite