Boc spune că va analiza ce nu a fost bine la recensământ. Igaş a analizat deja: Tăriceanu e de vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Igas sustine ca Tariceanu, care nu mai e prim ministru din 2008, e de vina pentru un recensamant din 2011
Ministrul Igas sustine ca Tariceanu, care nu mai e prim ministru din 2008, e de vina pentru un recensamant din 2011

Explicaţiile pe care guvernanţii le dau cu privire la multiplele probleme apărute la recensământ sunt halucinante.

În timp ce şeful Guvernului, Emil Boc, spune că săptămâna viitoare, disfuncţionalităţile vor fi analizate în şedinţa Executivului, ministrul de Interne Traian Igaş susţine că liberalii sunt vinovaţi de organizarea proastă pentru că ei sunt cei care au numit actuala conducere la Institutului Naţional de Statistică (INS).

"Vom face la sfârşit o analiză globală în guvern, cu toate datele", a răspuns Boc întrebat de jurnalişti dacă este mulţumit de modul în care a fost derulat recensământul.

El a refuzat să raspundă şi cine este capul familiei în casa sa, una dintre întrebările de la recensământ, spunând că este un "secret al vieţii de familie".

La rândul său, ministrul de Interne Traian Igaş, afirmă că problemele de la recensământ sunt cauzate de guvernarea liberal pentru că şeful INS a fost numit în funcţie în 2005. Partidului său i-a găsit doar o vină: PDL trebuie să fie "mai ferm" şi să înlocuiască toate persoanele numite de fosta guvernare la conducerea unor instituţii.

"Consider că un partid politic trebuie să-şi promoveze oamenii lui, oameni care să vrea să facă politica acestui partid, iar atunci sigur că şi instituţiile vor funcţiona mai bine", a spus ministrul de Interne, într-o conferinţă susţinută la Oradea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite