Tăriceanu: Geoană este liber să dea vot de neîncredere guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Tăriceanu spune că vrea să ducă la îndeplinire programul de guvernare, dar că parlamentul "este liber" să dea un vot de neîncredere guvernului, răspunzându-i astfel lui Mircea

Premierul Tăriceanu spune că vrea să ducă la îndeplinire programul de guvernare, dar că parlamentul "este liber" să dea un vot de neîncredere guvernului, răspunzându-i astfel lui Mircea Geoană, care i-a cerut să nu mai ia decizii importante, având în vedere că Executivul este "practic suspendat". "Sigur că PSD are la dispoziţie diverse opţiuni pe care nu au decât să şi le exercite.

Acesta este răspunsul pe care îl dau, în rest vă pot spune că am un program în baza căruia am fost numit premier şi în baza căruia guvernul actual funcţionează şi acest program politic intenţionez să îl duc la îndeplinire. Dacă parlamentul va considera că pe anumite chestiuni nu poate să acorde sprijinul şi va da un vot de neîncredere, este oricând liber să o facă", a declarat Tăriceanu, precizând că acesta este răspunsul la "frământările PSD-ului".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite