Tăriceanu şi Boc s-au certat la cuţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al Alianţei, desfăşurată, ieri, în biroul preşedintelui Camerei, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse parlamentare, pediştii au răspuns şi ei

la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al Alianţei, desfăşurată, ieri, în biroul preşedintelui Camerei, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse parlamentare, pediştii au răspuns şi ei cu aceeaşi monedă, arătând că nici liberalii nu sunt "uşă de biserică" la acest capitol. "Atâta vreme cât oameni ca Ludovic Orban vor continua să ne atace, noi ne comportăm cum credem de cuviinţă", i-ar fi replicat Boc lui Tăriceanu.
Într-un final, ambele părţi au convenit din nou să nu se mai răfuiască în public şi să-şi rezolve problemele în interiorul Alianţei.

Hrebenciuc s-a vârât în Alianţă
Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a participat, ieri, la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al Alianţei D.A., care a avut loc în cabinetul preşedintelui acestui for, liberalul Bogdan Olteanu. Hrebenciuc a profitat de faptul că s-a întâlnit la lift cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, care se îndrepta spre întâlnirea cu democraţii, şi l-a însoţit pe acesta până în biroul lui Olteanu. Plin de amabilitate, Hrebenciuc i-a deschis chiar uşa lui Tăriceanu şi l-a poftit în încăpere, ca o adevărată gazdă. La ieşirea de la discuţii, liderul social-democrat a refuzat să ofere multe detalii, spunând doar că a vorbit cu aliaţii despre chestiunile legate de integrarea europeană şi despre şedinţa comună de mâine a celor două Camere, dedicată aceluiaşi subiect. Tăriceanu nu a divulgat tema discuţiilor cu Hrebenciuc. Participanţii la şedinţă susţin că mai-marele pesedist s-a lăudat în faţa reprezentanţilor puterii că liderii partidului său au obţinut asigurări de la socialiştii europeni că Raportul de ţară va fi unul pozitiv pentru România şi că ţara noastră nu va avea niciun fel de probleme legate de integrare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite