Tabără: Nu ştiu dacă va fi remaniere, oricum, nu mă afectează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii
Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat că nu ştie dacă va exista remaniere la nivel guvernamental, dar, în cazul în care se va lua în calcul înlocuirea unor miniştri, el nu va fi afectat.

"Un post de ministru e în pericol din prima până în ultima zi. Problema noastră este să ne facem datoria. Un ministru poate corespunde pentru o anumită perioadă, pentru perioada următoare poate fi nevoie de altcineva. Nu e niciun fel de problemă. Niciun ministru, niciun prim-ministru nu este bătut în cuie", a spus Tabără la Bistriţa, citat de Mediafax.

El a declarat că, într-un sistem democratic, sunt "performanţe mai mari" şi "performanţe mai mici", premierul fiind cel care poate aprecia şi care poate hotărî pe cine păstrează şi pe cine înlocuieşte.

"Premierul e cel care hotărăreşte, dar, aşa cum se ştie, Ministerul Agriculturii e pe primul loc la absorbţia fondurilor", a mai spus Tabără.

"Nu ştiu dacă va exista remaniere. Analizele le face premierul. Dar nu mă afectează pe mine. Eu sunt şi parlamentar, şi profesor universitar. Mă duc din nou la treburile mele, ba chiar mi-e şi dor să le reiau pe unele dintre ele, la care a trebuit să renunţ", a mai arătat Valeriu Tabără.

Ministrul Agriculturii a participat la Bistriţa la Târgul oierilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite